11 de novembre del 2012

21/12/2012 LA FI DEL MON ( I )

  PREAMBUL
  Segons el calendari maia el solstici d'hivern es la data anunciada per a la fi del mon. Segurament siga així i siga l'inici de la fi del mon tal i com la coneixem ara.  En la decada dels anys 90 amb la caiguda del mur de Berlin i deintegració dels regims comunistes de món, alguns van pensar que el capitalisme ens portaria a una vida més feliç, ara ja sense el perill comunista. Pero després d'una escalada frenética de l'especulació i un desenvolupament de la tecnología res no ha canviat. Els rics son més rics i els pobres son més pobres. La tecnología no s'ha possat al servei de la humanitat, sino que ha servit per enriquir a un pocs i augmentar els intruments de control de masses.  en mig d'aquest mon tan poc alentidor es desencadena una crissi mundial que molt pocs saven com solucionar. I on han quedat els valors humans?

    Segons els seguidors de la nova era, anem a començar la era d' Aquari. Pero no es tan sols el començament d'una nova Era, sino l'inici d'un nou cicle (any platònic) de 25776 anys, Cada Era té una duració de 2148 anys.
http://es.wikipedia.org/wiki/Precesi%C3%B3n_de_los_equinoccios

     La nova Era d'Aquari portarà una nova manera d'entendre  l'esperitualidad, les relacions humanes i les relacions de l'Home amb la natura. I es clar que el capitalisme especulatiu ( Economia Global) no es l'instruments per aconseguiro. Tindrem que anar a una economia més justa i respetuosa. A un tipus d'Economia del Be Comu (Christian Felber) o altres semblants que anirant apareixent.
     Es clar que al llarg de l'Era d'Aquari es produiran grans cataclismes. Haurà un canvi de mapa terrestre, terres que s'enfonsaran i terres que emergiran. Si recordem això ja ha passat en èpoques anteriors, ahi esta el cas de l'Atlantida. Cal pensar que amb una variació de l'inclinació de l'eix terrestre reubicarà els elements continguts, al temps que les plaques tectòniques i les falles tambe poden sofrir alguna alteració. Sobretot aquelles que són al limit, com la falla de San Andres (EEUU) o la falla de l'Atlas (Marroc/Estret de Gibraltar). I no serà d'estranyar que amb una activitat tectònica intensa es desperten alguns volcans.
                                                                                                           Continuara....

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada